

Choose Success. Choose Fusion.

Chicago Regional User Group April 3rd 2018 Agenda

Kindly hosted by: Sidley Austin, 1 South Dearborn, Chicago IL 60603

8.30am	Arrivals	
8.45am	Welcome and Introductions Regional User Group Advisory Committee (30 mins)	
9.15am	What's Trending at Fusion Ramya Ragavan, Fusion Risk Management (45 mins)	
10.00am	Customer Spotlight – ISO 22301 Certification Leveraging the Fusion Framework System Jim Williams, Sidley Austin (60 mins)	
11.00am	Networking Break (20 mins)	
11.20am	Product Tips & Tricks: Ask the Expert! Attendees are encouraged to share product experiences and bring technical questions to this session. Eric Christophels, Fusion Risk Management (60 mins)	
12.20pm	Networking Lunch (40 mins)	
1.00pm	Lightning Experience and Spring Release 2018 Demos Steve Richardson, Fusion Risk Management (60 mins)	
2.00pm	Networking Break (20 mins)	
2.20pm	Customer Spotlight – Incident Management Exercises, Viewing and Updating in Real Time Jeneen Townsend, CIBC (60 mins)	
3.20pm	Show and Tell: BCM Innovators Exchange Attendees are encouraged to <u>share experiences and bring content</u> to this session. This thought leadership and innovation session is your opportunity to share best practices, creative concepts and solutions, leading edge ideas, relevant topics and industry news (30 mins)	
3.50pm	Planning Discussion for Next Meeting Regional User Group Advisory Committee (10 mins)	
4.00pm	Closing Comments	



Choose Success. Choose Fusion.

Chicago Regional User Group April 3rd 2018 Additional Information

Meeting Location:

Meeting will be held at Sidley Austin, 1 South Dearborn, Chicago IL 60603

Please ensure you are pre-registered for the meeting. You must be on the registration list and have a Government Issued ID to gain access to the facility.

Breakfast and Lunch:

Breakfast and lunch are provided at no cost to attendees.

What to bring with you:

We encourage each attendee to bring some content with them to share with the group:

- 1. An accomplishment in your program that you are extremely proud of:
 - a. a new process you designed to become more efficient;
 - b. a new capability you developed on the Fusion Framework System;
 - c. a solution to a challenge you were faced with.
- 2. A problem or challenge you are facing or struggling to resolve:
 - a. specific to your program;
 - b. specific to your organization or industry;
 - c. specific to your implementation of the Fusion Framework System.

Meeting Format:

All attendees are invited to stay for additional networking opportunities with Fusion users and further discussions with the Fusion staff.

Future Meeting Schedule:

10/4/2018	CIBC, 70 West Madison, Chicago, Illinois 60602
-----------	--